KMP PX22/PX52

Pelletsbrännare PX22 och PX52 är den senaste i raden av utvecklade pelletbrännare typ PellX, pelleX, PX21-PX22 och PX 50, med material som håller länge. eldas med pellets. Pelletsbrännaren är tillverkad i rostfritt, syrafast och högtemperaturbeständigt stål. Material som är omsorgsfullt utvalda med tanke på lång livslängd och låga kostnader. Den...

Pelletsbrännare PX22 och PX52 är den senaste i raden av utvecklade pelletbrännare typ PellX, pelleX, PX21-PX22 och PX 50, med material som håller länge. eldas med pellets. Pelletsbrännaren är tillverkad i rostfritt, syrafast och högtemperaturbeständigt stål. Material som är omsorgsfullt utvalda med tanke på lång livslängd och låga kostnader. Den har inga rörliga delar. Pelletsrännaren har en hög verkningsgrad. Med modern digital teknik övervakas termostaten i pannan och temperaturen bibehålls på effektivast sätt. Säkerheten är den högsta med flera inbyggda skydd som fallrör, överhettningsskydd och övervakningssensor för lågan. Installationskostnaden är mycket låg. Brännaren är enkel att installera och passar de flesta pannor genom en framåtbrinnande konstruktion. Elektrisk tändning är helt klart en standard. PX 22 finns även i version Aero med tryckluftsrengöring för minimalt underhåll.

Mer

KMP PX22/PX52 Det finns 3 produkter.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
 • 17 900 kr

  Pelletsbrännare PX22 Pelletsbrännare från KMP i Kalmar, PX22, den allra senaste modellen. Brännaren är tillverkad i rostfritt, syrafast och högtemperaturbeständigt stål. Material som håller länge. Komplett paket med nedfallslang och dockningsfläns. Språk : Tyska, Svenska, Engelska, Franska.

  17 900 kr
 • 23 900 kr

  Pelletsbrännare PX22 Aero Pelletsbrännare 20 kW från KMP i Kalmar, PX22 Aero, med automatisk sotning, Aero-sats. Dockningsfläns ingår. Glöm nu inte att köpa till matarsskruven också. PX-brännare Material som håller länge. Brännaren är tillverkad i rostfritt, syrafast och högtemperaturbeständigt stål

  23 900 kr
 • 32 000 kr

  Ariterm PX52 - svensktillverkad pelletsbrännare 50 - 60 kW Ariterm-brännaren är en svensktillverkad pelletsbrännare med egen design och konstruktion. Pelletsbrännaren PX52 är anpassad för större boningshus, fabrikslokaler eller liknande. Den är CE-märkt och uppfyller alla krav enligt den europeiska pelletsbrännarstandarden EN15270.

  32 000 kr
Visar 1 - 3 av 3 artiklar