Pelletsbrännare

Söker du pelletsbrännare och pellets, då har du kommit rätt, direkt från Mr Pellets webbshop - direkt online. Räntefria köp, betala via Mr Pelletskonto eller via PayPal online. Dela upp er betalning på pellets (max 6 mån.) eller pelletsbrännare helt räntefritt upp till max 36 månader, med Mr Pellets-kontot. Pellets Vi säljer är av högsta kvalite...

Söker du pelletsbrännare och pellets, då har du kommit rätt, direkt från Mr Pellets webbshop - direkt online. Räntefria köp, betala via Mr Pelletskonto eller via PayPal online. Dela upp er betalning på pellets (max 6 mån.) eller pelletsbrännare helt räntefritt upp till max 36 månader, med Mr Pellets-kontot. Pellets Vi säljer är av högsta kvalite och är svensktillverkad. pelletsen finns både i säck och i lösvikt så kallad bulkpellets. Pelletsbrännare tillverkas i Sverige, Janfire kommer från Åmål, Ariterm beQuem och PX21 och PX22 kommer från Kalmar, allt av högsta kvalite, med bra support och garantier.

Mer

Pelletsbrännare Det finns 6 produkter.

Underkategorier

 • Janfire

  Janfire pelletsbrännare är marknadens äldsta pelletsbrännare, och har funnits på svenska marknaden sedan 1983. Pelletsbrännaren Janfire är sedan länge beprövad med hög driftsäkerhet och pålitlighet. Janfire har alltid legat långt framme i sin produktutveckling i sina pelletsbrännare. Janfire har pelletsbrännare i olika storlekar och den mest vanliga av dem är janfire Flex-a med max 23 kW. Idag ligger pelletsbrännaren på 18 kW i uteffekt och räcker mer än väl att ersätta uppvärmningen i mindre hyreshus. Janfires senaste pelletsbrännare heter NH-Mody och står för No Hands med modulerande förbränning.

 • KMP PX22/PX52

  Pelletsbrännare PX22 och PX52 är den senaste i raden av utvecklade pelletbrännare typ PellX, pelleX, PX21-PX22 och PX 50, med material som håller länge. eldas med pellets. Pelletsbrännaren är tillverkad i rostfritt, syrafast och högtemperaturbeständigt stål. Material som är omsorgsfullt utvalda med tanke på lång livslängd och låga kostnader. Den har inga rörliga delar. Pelletsrännaren har en hög verkningsgrad. Med modern digital teknik övervakas termostaten i pannan och temperaturen bibehålls på effektivast sätt. Säkerheten är den högsta med flera inbyggda skydd som fallrör, överhettningsskydd och övervakningssensor för lågan. Installationskostnaden är mycket låg. Brännaren är enkel att installera och passar de flesta pannor genom en framåtbrinnande konstruktion. Elektrisk tändning är helt klart en standard. PX 22 finns även i version Aero med tryckluftsrengöring för minimalt underhåll.

 • Ariterm BeQuem

  Ariterm BeQuem är marknadens tryggaste pelletbrännare, och absolut den mest drifsäkra av dem som finns på Svenska marknaden. Pelletsbrännaren Ariterm finns från 20 kW upp till 40 kW för dem mindre fastigheterna. Ariterm 20 kW är den mest vanligaste pelletsbrännaren till vanliga hushåll. Har digital-display, med bra och enkla menyer. Lätt att ändra inställningar i pelletsbrännaren snabbt och enkelt, full kontroll på er pelletsförbrukning, rökgastemperatur , panntemperatur. m.m. Lätt att konventera till pelletspannan biomatic 20+. pelletsbrännare passa i marknadens flesta pelletspannor.

Visar 1 - 6 av 6 artiklar
 • 26 010 kr

  Janfire NH *MODY* Mody: modulerad förbränning med PT100 givare. Pelletsbrännaren Janfire NH, ( No Hands), är en brännare som är självrengörande genom mekanisk askrapning av brännarkoppen. Pelletsbrännaren Janfire NH har, tack vare en helt ny patenterad teknik, minst servicebehov av alla pelletsbrännare på marknaden

  26 010 kr
 • 18 125 kr

  Pelletsbrännaren Janfire Flex-A. En av Sveriges mest sålda pelletsbrännare. Trygg och säker. Svensktillverkad, tillverkas i Åmål. Janfire är ett av Sveriges äldsta pelletsbrännare. Driftsäker även om tändelementet skulle sluta fungera, brännaren har ett manuellt driftläge också vilket gör att man kan köra den vidare ändå och på så vis hålla värmen.

  18 125 kr
 • Pelletsbrännare Ariterm BeQuem 40 kW, som ingår i Ariterm BeQuem-serien hör till de mest tillförlitliga på marknaden för villatillämpningar. Passa utmärkt i något större byggnader. Eller hyreshuset. Går att komplettera med GSM-larm. Externskruv tillkommer.  

 • Pelletsbrännare Ariterm BeQuem 20D, 20 kW Ariterm BeQuem 20D uppfyller högsta krav på en bekväm och effektiv pelletseldning! BeQuem 20D är en av de mest tillförlitliga produkter som marknaden kan erbjuda. En i grunden robust konstruktion där vitala delar utförts i värmetåligt gjutjärn är en garanti .

 • 17 900 kr

  Pelletsbrännare PX22 Pelletsbrännare från KMP i Kalmar, PX22, den allra senaste modellen. Brännaren är tillverkad i rostfritt, syrafast och högtemperaturbeständigt stål. Material som håller länge. Språk : Tyska, Svenska, Engelska, Franska.

  17 900 kr
 • 32 000 kr

  Ariterm PX52 - svensktillverkad pelletsbrännare 50 - 60 kW Ariterm-brännaren är en svensktillverkad pelletsbrännare med egen design och konstruktion. Pelletsbrännaren PX52 är anpassad för större boningshus, fabrikslokaler eller liknande. Den är CE-märkt och uppfyller alla krav enligt den europeiska pelletsbrännarstandarden EN15270.

  32 000 kr
Visar 1 - 6 av 6 artiklar